Lila Gatubandet, Some promo Stuff

Play List, All the latest videos from the Album Tracks and also Whole Shows Rehearsals and show reels.

  Check Out the Web Site

LILA GATUBANDET ON THE WEB CLICK HERE!Av glädje bygger vi musik!

Lira med Lila Gatubandet

Man mår bra av musik, skratt och gemenskap, och detta finns det gott om i Lila Gatubandet. Var med och ha roligt med oss och sprid glädje till dem som lyssnar. Glad musik och härliga människor i en fantastisk, lila mix!

Instrument

Vad vill du bidra med? Alla instrument, sång och även dans platsar i Lila Gatubandet. Bara fantasin sätter gränser. Just nu är vi en härlig blandning av blås- och stränginstrument, dragspel och slagverk, inklusive klockspel och modifierad kaffeburk.

Låtar och repertoar

Pop, rock, jazz eller visor? Det bestämmer vi alla. Varje bandmedlem väljer, i tur och ordning, en låt till repertoaren, så det blir en fantastisk och härlig blandning. Sen är alla med och formar låten gemensamt. Kreativiteten och glädjen flödar när vi övar!

Alla välkomna

Spelare av alla standarder är välkomna – amatörer som proffs, nybörjare som erfarna. Det viktigaste är att vilja vara med, skapa härlig musik och ha roligt. Stämmor skrivs efter din spelförmåga. Vi har plats för dig med!

Övningar 

När? 10:00–12:30, 1:a och 3:e lördagen varje månad. Se kalendern under fliken medlemsinformation.

Var? Kronohäktet vid Tingstorget i Ängelholm

Eventuella intäkter går till bandet och välgörande ändamål.

Ideel Förening
Organisationsnummer: 802464-8449

All Promo and materials By Viking Sound Coop. http://www.vikingsoundcooperative.com

Share:

Author: rogerglewis

https://about.me/rogerlewis Looking for a Job either in Sweden or UK. Freelance, startups, will turń my hand to anything.

Leave a Reply